Kodinturvavinkit
Murto
palo
Yhä useampi suomalainen haluaa kotiinsa hälytysjärjestelmän – myös kerrostalokodit turvataan
Verisuren hälytysjärjestelmästä kertova hälytyskyltti toimii jo itsessään pelotteena esimerkiksi murtovarkaille

Kodin hälytysjärjestelmät: Turvaa murtoja, paloa ja kosteusvahinkoja vastaan

Ammattimaisesti valvottu kodin hälytysjärjestelmä ei ole vain kalliiden luksuskotien yksinoikeus, vaan suomalaiset haluavat turvata kotinsa omaisuuden arvosta riippumatta. Hälytysjärjestelmiä asennetaan niin uusiin kuin vanhempiinkin asuntoihin ja kysyntä on kasvanut selvästi myös kerrostalokodeissa.

Kodin hälytysjärjestelmien suosio on kasvanut viime vuosina huimasti. Kodin turvapalveluja tarjoava Verisure palvelee jo yli 90 000 suomalaista kotia tai yritystä, ja joka kolmaskymmenes sekunti jossain päin maailmaa asennetaan uusi hälytysjärjestelmä. Turvattujen kotien ja toimitilojen määrä on parin viime vuoden aikana kasvanut kymmeniä prosentteja. Suurin osa hälytysjärjestelmän hankkineista asuu pientaloissa, mutta kysyntä on kasvanut selvästi myös kerrostaloasunnoissa.

Kotia ei nykyään turvata vain mahdollisten murtovarkaiden tai palon takia. Hälytysjärjestelmältä toivotaan koko perheen ja kodin turvaa.

Suosituin hälytysjärjestelmä on palvelu, jossa on murto- ja paloturva sekä vesi- ja vuotovahti. Myös kodin lämpötilaa ja sisäilmaa voi seurata esimerkiksi mobiilisovelluksella ja saada ilmoituksen sähkökatkoista.

Ihmiset arvostavat ennen kaikkea huolettomuutta ja valvotun hälytysjärjestelmän luomaa turvallisuuden tunnetta.

Tee se itse -ratkaisut ovat nykyään yleisiä, mutta ne eivät sisällä valovtun hälytysjärjestelmän etuja, kuten automatisoitua apua ja hälytyspalveluita kohteelle murron tai tapaturman sattuessa. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä puhekeskukseemme, joka mahdollistaa suoran keskusteluyhteyden hälytyskeskukseemme.

Hälytysjärjestelmän asentaminen ei vaadi rakennukselta moderneja ratkaisuja. Riittää, kun kodista tai vapaa-ajan asunnosta löytyvät sähkö ja peruslämpö ympäri vuoden.

Haluatko tietää lisää miten parhaiten suojata kotisi murtovarkailta, parantaa paloturvallisuutta ja ehkäistä kosteusvahinkoja?

 

Täytä kysellymme tästä ja saat ilmaisen turvakartoituksen kotiisi tai yritykseesi.

Kodinturvavinkit
Murto
palo